Een vereniging ten dienste van de kinderen

Comi-Clown is een vereniging om zieke kinderen te steunen

Een vereniging ten dienste van de kinderen

Zij stuurt  clowns (vrijwilligers) in verschillende diensten kindergeneeskunde van ziekenhuizen en klinieken om de kinderen proberen af te leiden en te luisteren.   Comi-Clown bestaat sinds 2002 en werkt in alle regio’s van ons land.

Comi-Clown probeert eveneens het dagelijks leven van de diensten kindergeneeskunde te verbeteren waarmee onze vereniging samenwerkt. De radio “NRJ” wordt peter van het VZW Comi-Clown. Het reglement van Comi-Clown lezen (format PDF)  Wilt u weten hoe alles is begonnen? Hierbij het verhaal over de oprichting van Comi-Clown… Meer dan 20 deelnemende ziekenhuizen…

Hoe Cani-Clown worden ?

Teneinde ons programma Cani-Clown te kunnen bevorderen, zoeken wij achter vrijwilligers (mensen en honden) in alle regio van België, die Comi-Clown (en Cani-Clown) willen worden.

De hond moet minimum 2 jaar oud zijn en moet de lessen van sociale vaardigheid Saint-Hubert gevolgd hebben en geslaagd zijn.

De Cani-Clown mag een vriendelijke mormel zijn en moet geen adelbrieven bezitten om aangenomen te worden. De toekomstige Cani-Clown moet contact opnemen met onze vereniging. Uw volledige gegevens en beschikbaarheden moeten per briefwisseling of via e-mail aan Eric opgestuurd worden.

Evènements

Elementor #770

Welkom op onze vernieuwde website. We verwelkomen de aankomst op comi-clown van Deborah, als administratieve kracht, die zich voornamelijk zal…