Project Versiering

Op 26 september 2006 heeft de feestelijke inwijding van de dienst kindergeneeskunde van het ziekenhuis Saint-Etienne in Brussel plaatsgevonden in gezelschap van de zangeres Marie Warnant en haar gitarist.

Wij danken alle personen die ons de gelegenheid hebben gegeven om het versieringsproject te vergunnen, en meer persoonlijk Charif, Béatrice en haar dochter, André, Rudy, Eric, Nora, Sabine, Véronique en mevrouw Catherine Boone zonder wie niks mogelijk was.

Comi-Clown heeft de dienst kindergeneeskunde van het ziekenhuis Saint-Etienne in Brussel versierd, het ziekenhuis André Vésale De Montigny Le Tilleul, een ontspanningszaal van het centrum William Lennox d’Otignies en nog andere komende projecten. Andere ziekenhuizen zullen zeker volgen. Om dit toe te laten, hebben we een ploeg vrijwilligers die hun talenten zullen gebruiken om de diensten kindergeneeskunde in een prachtige plek te veranderen.

Voor dit project, zoeken wij nog steeds achter personen die kunnen tekenen en schilderen, en die daaraan tijd kunnen besteden.